fbpx

AAMIAINEN

TURKKILAINEN JOGURTTI GREIPILLÄ JA MINTULLA

p&t uutiset teemu pikkuharju

Miltei jopa liian yksinkertainen mutta maistuva välipala etä- ja lähitoimistolle tai lounaslenkin jälkeen!

Näitä tarvitset:

1 isohko, kuorittu verigreippi
1 dl turkkilaista jogurttia
1 rkl pieneksi hakattuja hasselpähkinöitä
Juoksevaa hunajaa
Tuoretta minttua

Valmistus: kuori isohko verigreippi, viipaloi ja leikkaa viipaleet mukavimmalta tuntuvan kokoisiksi paloiksi. Mitä enemmän saat hedelmälihan ja kuoren välissä olevaa valkoista osaa pois, sitä raikkaampi greipin maku on. Kaada kuppiin jogurtti, ripottele päälle greippipalat ja päällimmäiseksi hakattu pähkinärouhe. Valuta päälle juoksevaa hunajaa. Asettele annoksen päälle muutama tuore kokonainen mintunlehti tai revi ne palasiksi annoksen päälle.
 

ota yhteyttalomake