Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanimme edustavat oman osaamisalueensa korkeaa laatua. He jakavat myös kanssamme saman arvomaailman ja ovat sitoutuneet tavoitteisiimme.

Tango®

Tango® on Health Care Success Oy:n rekisteröimä tuotemerkki. HCS on suomalainen hyvinvointi- ja terveysteknologiaan erikoistunut teknologiayritys, jonka tuotteita ovat mm. Tango Wellness Motivator, Tango Melody ja Tango Heart -aktiivisuusmittarit. Yritys kehittää ja valmistaa laitteita myös terveydenhuoltoalan ammattilaisten käyttöön.

https://www.tangowellness.com/fi

Qicraft (Technogym)

Kuntosalimme on varustettu korkatasoisilla ja turvallisilla Technogym-kuntoilulaitteila. Italialainen Technogym on ollut mm. vuosien 2004, 2006, 2008, 2012 ja 2016 olympialaisten yksinoikeudellinen laitetoimittaja. Qicraft on Pohjoismaiden ja Viron johtava kuntosalilaitteiden ja niihin liittyvien hyvinvointipalveluiden yhteistyökumppani ja Technogym-kuntosalilaitteiden yksinoikeudellinen maahantuoja ja myyjä Pohjoismaissa ja Virossa.

https://qicraft.fi/

Selätin®

Selätin® on apuväline, joka tukee selkärangan luonnollista liikkumista ja vahvistaa kehon tukilihaksia. Sopii myös painonhallintaan.

ota yhteyttalomake