Tervetuloa P&T-kuntoklubien verkkokauppaan!

Kiitos päätöksestäsi liittyä jäseneksi P&T-kuntoklubiin. Olet tehnyt erinomaisen valinnan – jäsenyytesi antaa Sinulle mahdollisuuden kuntoiluun viikon jokaisena päivänä klo 5-23 välisenä aikana. Voit valita joko Omasalikortin (jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun valitsemallasi P&T-kuntosalilla) tai Monisalikortin (Jäsenyys oikeuttaa kuntoiluun kaikilla Suomen P&T-kuntosaleilla).

Jäsenyyden aktivoit nopeimmin ja helpoiten verkkokaupassamme siirtymällä eteenpäin tämän tekstin lopussa olevasta painikkeesta. Jäseneksi voi liittyä myös täyttämällä jäsenlomakkeen. Sen voit täyttää kunkin P&T-kuntosalin Avoimissa Ovissa.

Ilmoittamiesi henkilö- ja muiden tietojen tulee olla oikeita ja omiasi. Jäsensopimuksen allekirjoitushetkellä Sinun tulee olla myös 18 vuotta täyttänyt. Nuorisojäsenyydestä sopivat vanhemmat tai huoltaja.

Määräaikainen jäsenyys: edullinen, valitusta jäsentyypistä riippuen joko 12 tai 6 kuukautta kestävä määräaikainen jäsenyys. Kun jäsenkausi päättyy jatkuu se automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana jäsenyytenä.

Toistaiseksi voimassa oleva jäsenyys: jäsenyys on irtisanottavissa irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Flex-jäsenyys: hieman hinnakkaampi joustojäsenyys, joka on koko ajan irtisanottavissa irtisanomiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Poikkeavat jäsenyydet: nuorisojäsenyys (erikoishinta), eläkeläisjäsenyys (alennettu hinta; käyttöaika) ja opiskelijajäsenyys (erikoishinta; jäsenyyskauden pituus)

Liityttyäsi valitsemasi P&T-kuntoklubin jäseneksi saat henkilökohtaisen avainkortin. Jos avainkortti katoaa, on siitä ilmoitettava omalle kuntosalille välittömästi. Hävinnyt kortti lukitaan. Uudesta avainkortista veloitetaan 10 euroa.

Kunkin P&T-kuntosalin hinnasto löytyy verkkokaupasta. Sieltä löydät myös jäsenehtomme, joihin Sinun on tutustuttava ja jotka Sinun on hyväksyttävä ennen jäsenyyden aktivoitumista. Jäseneksi liittymisestä saat erillisen vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kunkin P&T-kuntosalin hinnat löydät myös toimipisteen esittelysivulta.

Verkkokauppaan tästä

ota yhteyttalomake