fbpx

Liikuntaetu verkkosivun kansikuva

 

Hyödynnä liikuntaetua vaivattomasti

Tilaa ensiksi jäsenyys verkkokaupassa ja hoida maksu liikuntaedulla (Edenred, ePassi, Smartum, TYKY) etänä, mikäli käytössäsi on liikuntamaksuoperaattorin puhelinsovellus tai verkkopalvelu. Mikäli sinulla on käytössäsi paperisia liikuntaseteleitä, tee tilauksesi viimeistään ja toimita liikuntasetelit seuraaviin Avoimiin Oviin tai ole yhteydessä asiakastukeemme, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., niin neuvomme pikimmiten mihin voit toimittaa liikuntasetelit.

Ajankohtaiset tarjoukset

Osta jäsenyys verkkokaupasta

Tilaa verkkokaupasta ja maksa liikuntaedulla

Uusi asiakas (ei aikaisempaa jäsenyyttä tai kokeilujäsenyyttä):
Valitse ja avaa haluamasi P&T kuntoklubin verkkokauppa. Verkkokaupassa valitse sinulle sopiva jäsenyysvaihtoehto, täytä henkilötietosi Henkilötiedot-sivulla. Viimeistele tilaus, lue ja hyväksy sopimusehdot, valitse Maksutavat-kohdassa Lasku tai Liikuntaetu. Lopuksi paina Siirry maksamaan. Tilaus on valmis.

Aiemmat P&T kuntoklubin jäsenet/kokeilujäsenet:
Valitse ja avaa haluamasi P&T kuntoklubin verkkokauppa. Verkkokaupassa paina ensiksi Liity uudelleen tästä-linkistä -> verkkokauppa siirtää sinut Kirjaudu ja osta-sivulle.
Kirjaudu aiemmin käyttämälläsi sähköpostiosoitteella ja aiemman jäsenyystilauksesi yhteydessä saamallasi salasanalla tai tilaa uusi salasana kohdasta Unohditko salasanasi? Kirjautumisen jälkee seuraa verkkokaupan ohjeita, valitse sinulle sopiva jäsenyysvaihtehto. Viimeistele tilaus, lue ja hyväksy sopimusehdot, valitse Maksutavat-kohdassa Lasku tai Liikuntaetu. Lopuksi paina Siirry maksamaan. Tilaus on valmis.

Liittymisen jälkeen tee liikuntaetumaksu
Olet nyt tehnyt jäsenyystilauksesi verkkokaupassa. Tarkista sähköpostistasi (tarvittaessa tarkista roskaposti-/tarjoukset-kansio), että olet saanut Tilausvahvistuksen ja Tervetuloa Asiakkaaksi-viestit.
Tee nyt liikuntaetumaksu: siirrä haluamasi summa liikuntaetua maksusovelluksellasi omalle P&T kuntoklubillesi. Voit tehdä liikuntaetumaksun (Smartum, edenred, Epassi, TYKY) täysin etänä, vaikka kotisohvaltasi ja haluamallesi summalle. Saamme liikuntaetutoimijalta automaattisen ja ajantasaisen ilmoituksen maksustasi ja käytämme liikuntaetusi sen arvon mukaan jäsenyytesi jäsenmaksun/-maksujen maksamiseen. Saat mahdollisen laskun vasta siinä vaiheessa ja siltä osin, kun siirtämäsi liikuntaetu ei enää kata jäsenmaksuja. Voit myös jatkossa maksaa jäsenmaksujasi liikuntaedulla, laskutuksemme käyttää liikuntaedut aina seuraavaan mahdolliseen jäsnemaksulaskuusi. Saat maksustasi kuitin sähköpostitse.

*Mikäli sinulla on vaihtunut sähköpostiosoite tai et muusta syystä pääse kirjautumaan verkkokauppaan, ole yhteydessä asiakastukeemme ja/tai tee uusi jäsenyystilaus sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. sekä tee liikuntaetumaksusiirto, maksunsaaja oma P&T kuntoklubisi. Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman pian ja saat tilauksestasi tilausvahvistuksen sekä kuitin liikuntaetumaksustasi.

Voit myös tehdä jäsenyystilauksesi valitsemallesi P&T kuntoklubille kokonaan sähköpostitse os. Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., mikäli olet uusi jäsen, ilmoita nimesi, yhteystietosi (kotiosoite, puhelinnumero ja email-osoite) sekä syntymäaikasi. Voit tehdä myös samantien liikuntaetumaksunsiirron (maksunsaaja oma P&T kuntoklubisi) ja liikuntaetumaksu käytetään jäsenmaksuusi/maksuihisi. Jäsensopimuksesi tehdään ja aktivoidaan pikimmiten, saat tilauksestasi myös tilausvahvistuksen.

Jäsenyyden voit hankkia myös sähköpostilla lähettämällä viestin myyntipalveluun osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittamalla numeroon 0207306251 (ma-pe klo 9-16).

Liikuntaetulogot

ota yhteyttalomake