P&T Keilaniemi on henkilökohtaisen ja työhyvinvoinnin HUB

P&T Keilaniemi ei ole vain kuntosali hyvinvointi- ja oheispalveluineen - se on tapa ajatella ja lähestyä henkilökohtaista ja työhyvinvointia. Se on osa arjessa jaksamista kotona ja työpaikalla. Se on osa sitä, kuinka kunnioitamme itseämme tai työntekijöitämme. Se kertoo siitä, millaisia olemme - kuinka huomioimme itsemme ja meille tärkeät ihmiset.

P&T Keilaniemi ei ole vain kuntosali, jossa kunnostaan aktiivisesti huolehtivat harjoittelevat maksimaalisella rasituksella. Me P&T Keilaniemessä olemme yhdistäneet hyvinvoinnin osaksi arki- ja työkunnon ylläpitämistä missä milloin oletkin. Hyödynnämme siinä motivoituneita ja korkean ammatillisen tason omaavia valmentajia, terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita, monipuolisia hyvinvointipalveluita sekä terveys- ja hyvinvointiteknologiaa. P&T Keilaniemi on henkilökohtaisen ja työhyvinvoinnin HUB.

UIMAAN! Perheuinti

Perheuinnille koko perheen kanssa P&T Keilaniemeen. Uima-allas varattavissa yksityiskäyttöön alk 99€ / vuoro. Varaus sisältää oman pukuhuoneen, suihkuhuoneen ja saunan sekä altaan käyttöoikeuden vuoron aikana. Varaa oma vuoro tästä linkistä. P&T Keilaniemen uima-altaa kono on noin 18m x 15m ja syvyys 1,5m. Perheuintivuoroja varattavissa nyt 16.-30.4.2021 välillä. Varatulla vuorolla saa olla ainoastaa saman perhekunnan jäseniä. Varattu vuoro maksetaan ennen vuoron alkua. Maksutapana kyvät pankki- ja luottokortit sekä kaikki liikuntasetelit ja sähköisetliikuntasetelit.

Yhteystiedot

Ajankohtainen Covid-19 -info www.ptsalit.fi/korona

Osoite: Keilaranta 4, 02150 Espoo Avoinna: klo 5-23 joka päivä kuntoklubin jäsenille

Avoimet Ovet: tiistaisin klo 17-20.

Asiakastuki: 020 730 6250 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-15

Myyntipalvelu: 020 730 6251 (pvm/mpm) ma-pe klo 9-15

Sähköposti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ilmainen tutustuminen: ota yhteyttä Myyntipalveluun sopiaksesi aika tutustumiselle itsellesi tai tapaamiselle työpaikkanne työhyvinvoinnista vastaavan kanssa.

Lue lisää

Palvelut

P&T Keilaniemestä löydät

  • kuntosalin
  • Crossfit-tilan ja valmennusta
  • ryhmäliikuntaa sekä pienryhmäliikuntaa ja siihen liittyvää valmennusta
  • erilaisiin tarpeisiin sopivaa Personal Training -palvelua
  • hierontaa
  • fysioterapiaa
  • erilaisia vesiliikuntapalveluita
  • uima-allasosaston ja spa-alueen

Tämän lisäksi P&T-asiakkaille kuuluvat P&T:n uuden jäsenen kuntotarkastus jäsenyyden alkuun ja P&T:n Rinki-inspiraatioympäristön käyttöoikeus 24h missä ikinä oletkin.

 

kuntosaliptpienryhmäliikuntafysioterapiahierontaryhmäliikuntap&t symboli uimaallas

 

P&T Keilaniemi jäseneksi

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille, niin otamme Sinuun yhteyttä viimeistään 2 arkipäivän kuluessa. Käymme tuolloin läpi mahdolliset etuihin oikeuttavat asiat. Kun nämä on selvitetty, saat selville klubin jäsenhinnan ja pääset liittymään oman lähikuntoklubisi jäseneksi heti.

ota yhteyttalomake